Partajeaza
.vc_custom_1499705800374{padding-top: 0px !important;}

Obiecte sanitare

ARTCERAM

Producator de echipamente sanitare din ceramica la nivel mondial care acopera toate stilurile de amenajari de la clasic pana la minimal. Realizate cu atentie si profesionalism de echipa experimentata din spate.

AZZURRA

Obiectele sanitare din ceramica AZZURRA se extind dincolo de limitele timpului si obsesia de a rămâne în conformitate cu tendințele actuale.

GALLASIA

Producator de chiuvete ,lavoare,toalete si bideuri de baie produse prin metode de ardere a lutului si clazurare ulterioara cu smalt ceramic

CERAMIC DESIGN

Produse din ceramica pentru baie, chiuvete, accesorii, rafturi, robineti proiectate cu atentie sporita pentru un rezultat modern si performant cu un smalt ceramic”pietra lucce”care asigura o rezistenta sporita solutilor de curatare agresive.

OLYMPIA

Olympia ceramica imbina stilul contemporan cu tehnologia performanta din ziua de azi a obiectelor sanitare ceramice moderne si unice.

KUMA

Producator de blaturi si lavoare din materiale compozite modulate la cerere pentru bucatari si bai

MARMORIN

Lavoare si cazi din compozit cu strat antibacterian din gelcoat si finisare cu un design particular este punctul nostru forte. Iti vom modifica anexele existente in cele mai frumoase si moderne proiecte pentru placerea ta.

GALA

Producator de echipamente sanitare pentru baie precum cabine de dus, chiuvete, cazi de baie, robinete, pisoare cu un design modern si unic.

VILLEROY & BOCH

Producator si designer de robinete, chiuvete, toalete, mobilier pentru baie, cazi de baie, cabine de dus, piscine interioare, jacuzzi si pisoare.

NIU CERAMICA