Partajeaza
.vc_custom_1499705800374{padding-top: 0px !important;}.vc_custom_1500368101028{margin-bottom: 50px !important;}.vc_custom_1509132213526{background-color: #0a0a0a !important;}.vc_custom_1509132271840{background-color: #0a0a0a !important;}.vc_custom_1509132686968{background-color: #0a0a0a !important;}

Gresie si Faianta

CIR

Cir oferă soluții glazurate plăcilor ceramice cu impact decorativ vizual mare efect pentru piata rezidentiala

SERENISSIMA

Placi de portelan si ceramice pentru orice tip de incapere care vin in diferite forme si stiluri.

CERCOM

Cercom produce placi din gresie portelanata si finisaje pentru pardoseli si pereti la cele mai inalte standarde de pe piata.

MARAZZI

Printre cei mai mari distribuitori de placi ceramice de pe piata cu stiluri din toate gamele standard, premium si de lux.

TUSCANIAGRES

Este un producator de granito-gresie din italia care ofera un pret corect la o calitate excelenta.

REFIN CERAMIC

Placi ceramice standard, premium si de lux in diferite paterne si stiluri care pot fi aplicate in orice tip de incapere.

IDEA CERAMICA

Finisaje din ceramica si gresie. Idea ceramica va ofera o gama larga de produse cu design unic si atragator pentru casa ta.

GRES ARAGON

Furnizor exclusiv de klinker prin extrudare folosind cele mai bune argile naturale in procesele de productie.

IMOLA

Cel mai vechi producator de Placi ceramice cu o existenta de la 1874 avand chiar si propriul muzeu ,Imola ramane unul din lideri de piata ca volume produse pe plan mondial.

LAFAENZA

Producator si distribuitor de gresie si faianta premium proiectate meticulos pentru o calitate de neegalat.

LEONARDO

Producator de placi ceramice de pardoseala cat si pereti pe plan mondial cu un concept de creativitate care combina arta si stiinta.

ASCOT

Ascot este specializat în cercetarea materialelor naturale, a argilelor și a mineralelor, pe care procesele tehnologice exclusive le transformă în plăci ceramice de pardoseli și pereți.

PASTORELLI

Producator de placi ceramice moderne cu o gama larga de culori si paterne recunoscute la scara mondiala.

OPERA

Distribuitor si producator de placi ceramice la nivel mondial pentru toti consumatori care sunt in cautare de produse convenabile si servicii de incredere.

DECUS CERAMICA

Amenajari interioare cu ceramica, finisare si design modern aplicat si pe pereti produse cu tehnici performante de productie

LAMINAM

Placi ceramice laminate de dimensiuni mari foarte rezistente la socuri de cea mai inalta calitate care pot fi utilizate in o diversitate imensa de domeni: Placari pereti si pardoseli, mobila, iahturi ,usi etc..

EQUIPE

Un producator de mare finete pt placari ceramice glazurate in dimensiuni mici cu un efect vizual extraordinar.

CERDOMUS CERAMICHE

Amenajari interioare din ceramica pentru bucatarie, baie, sufragerie dar si exterioare cu un design unic si proiectare de top.

AZULEV GRUPO

Placi ceramice personalizate pentru a indeplini toate dorintele consumatorilor in materie de design modern si unic.

41ZERO42

Un spațiu creativ, care urmărește excelența în ceramică, importanța cercetării sale și a conținutului acesteia. O echipă tânără ținută împreună de interese comune.

DOM CERAMICHE