Partajeaza
.vc_custom_1499705800374{padding-top: 0px !important;}

Corpuri de iluminat

FERROLUCE

Ferroluce este o firma italiana care vrea sa pastreze cultura traditionala si vechile valori ale locurilor din Italia. Ofera cele mai inovative si finisate lampi.

BRAGA

Producator de lampi si lumini moderne cu un design unic pentru cele mai moderne proiecte.

FERROLUCE RETRO

Candelabre si lampi premium concepute cu un design retro pentru o balanta cat mai frumoasa intre stil si tehnologie

ILUMINACIÓN AJP

ILUMINACION AJP este o firma care comercializeaza corpuri de iluminat in gama variata si cu un design modern.

SFORZIN ILLUMINAZION

Compania pune la dispozitie produse inovatoare, moderne
si clasice. Astazi, marca „Sforzin Illuminazione” este distribuita
in peste 35 de tari din intreaga lume.

ALEMAR ILUMINACION

Alemar este o marca comerciala a grupului Empresarial Iluminación AJP cu o vasta experienta in domeniul corpurilor de iluminat. Compania pune la dispozitie clientilor sai produse cu un design modern.

LUCEPLAN

Luceplan este combinatia urmatorilor factori: experienta, cercetare si inovare. Produsele comercializate ofera calitatea confortului luminos si acustic in orice spatiu.

ILFARI

Produsele sunt realizate in intregime manual, sunt fabricate in Europa, folosind sticla de cea mai inalta calitate si cristale europene de la Swarovski, cu o atentie deosebita pentru detalii.

CATTANEO

Creatii care se incadreaza in cele mai diverse contexte decorative, de la protagonisti. Cercetare estetica continua, selectie atenta a materialelor, executie precisa a finisajelor.

INNERMOST

Abordarea Innermost rebelă asupra iluminatului și a mobilierului vine dintr-o urmărire anarhică comună a libertății de design, o credință că trebuie să îmbrățișezi absurdul pentru a inova.

HUDSON VALLEY LIGHTING

Cele patru branduri recunoscute de industrie sunt unite prin câteva principii comune: urmărirea excelenței, o cultură bazată pe design, atenția acordată considerentelor de mediu din ce în ce mai schimbate și angajamentul față de cea mai înaltă calitate posibilă.

MILOOX

VESTA DESIGN

CLIMAR LIGHTING

VISTOSI

9010 NOVANTADIECI

FLAM&LUCE LUMINAIRES

JETCLASS GROUP

NEWGARDEN

OR ILLUMINAZIONE