Partajeaza
.vc_custom_1499705800374{padding-top: 0px !important;}.vc_custom_1509117990705{background-color: #0a0a0a !important;}.vc_custom_1509118450372{background-color: #0a0a0a !important;}.vc_custom_1509118515018{background-color: #0a0a0a !important;}

Baterii sanitare

EFFEPI

Proiectanti de sisteme de dus, baterii sanitare pentru bucatarie si baie. Firma cu traditie cu mostenire din generatie in generatie.

TREEMME

Producator de rubinetarie ,robineti care acopera toate nisele si segmentele posibile cu o garantie extrem de mare ,15 ani cu un design noncoformist si extrem detinand patentul pt ceea mai subtire baterie din lume de doar 5mm.

GESSI

Unul dintre cei mai inovativi producatori de echipamente sanitare cu o gama de lux precum robinete, accesori pentru baie, dus, robinete electrice, textile, chiuvete, sisteme de dus.

REITANO

Producator de echipamente sanitare premium si de lux precum robinete, dusuri si accesori de baie dar si pentru bucatarie.

SANELA

Producator de echipamente si instalatii sanitare pentru spatii publice precum pisoare automate, robinete cu senzor, dusuri cu senzori, programare timp la dusuri, uscatoare de maini.

DEANTE

Producator de echipamente si instalatii pentru baie accesibile oricui. Moderne cu un look classic si inovator. Cadite de dus, baterii pentru instalatii, panouri de dus, chiuvete, corpuri din ceramica pentru baie,accesorii pentru baie si bucatarie.

FONTEALTA

Design exclusiv si modern pentru echipamente sanitare exterioare proiectate atent si meticulos precum robinete si dusuri.

BRUMA

Producator de robinete la nivel european si nu numai , Bruma imbina eleganta cu creativitate pentru cele mai bune rezultate.

CISAL

Producator de robinete de cea mai inalta calitate cu atentie sporita la detalii si inovatie pentru un look modern.

HUBER

Dezvoltator si producator de robinete atat pentru bucatarie cat si pentru baie pe plan mondial.

HANSGROHE GROUP

Proiectant de dusuri, robinete, robinete pentru bucatrie unice pe piata dezvoltate prin tehnologi de ultima generatie.

GROHE

Este lider de piață la nivel mondial în industria de obiecte sanitare și , de asemenea , furnizorul de conducere din Japonia de materiale de construcții de locuințe.

DMP ELECTRONICS

Sunt recunoscuti pe plan mondial deoarece sunt prima companie care au creat un robinet electronic dar si multe alte inovatii. Producator de robinete sofisticate si moderne.

TENDER RAIN

Producator de baterii si palari de dusuri moderne premium cu o tehnologie performanta care permite utilizarea dusului si la presiune redusa a apei.